Български > Bестник

Помаците искат да учат турски ?

<< < (13/21) > >>

Svetlina:

--- Quote from: alaeddin on May 25, 2011, 23:46 ---Благодаря за ,,изчерпателния отговор" относно това , кои имена какви са, но беше хубаво тия разяснения да ги правиш на някого другиго и на друго място. А тия имена пък изобщо ги няма при мюсюлманите. На мене ми е много интересен друг факт, какво търсиш ти и други подобни на тебе в тоя сайт?Не виждате ли, че сайта е помашки?! Не си мислете, че можете по някакъв начин да повлияете върху самосъзнанието ни! Ние отдавна сме чужди за вас, за което вина имат десетките български политици , играли си с нашата съдба.

--- End quote ---

Какво самопризнание за пълно отчуждение от общество и родина, както и за крайна липса на каквато и да е разбиране или търпимост, да не говорим за търсене на общи допирни точки, някои го наричат "затвореност".
Момче, ти си вероятно верен последовател на ДПС, защото тази партия единствено може да "осигури етническия мир", не казвам последовател на "Атака", защото не се възприемаш като българин, дори България ти е дълбоко чужда, за което са виновни други...
А ти къде си в цялата работа, това ли е начинът да се изявиш, да реагираш, да се държиш? Или си изхвърляш адреналина? Това ли са настроенията в родния ти край?
Господ на това ли те научи, след като повечето сте дълбоко вярващи?

Svetlina:

--- Quote from: SIVEK on May 23, 2011, 21:14 ---Расате ти колко живота имаш, казваш че си убит а продължаваш да ни убеждаваш и да пишеш неща ,,които са ни в клин ни в ръкав''.Достатъчно съм обикалял и чел и  прживял за да приема твоите писания за,, истинска монета''.Говориш ми за децата на ,,бившата върхушка'',а знаеш ли за децата на помаците, как се чувстваха не само в училище а и  в казармата.
Знаеш ли колко турски и помашки младежи посегнаха на живота си от подигравките и гаврите в казармите.Не за вас това е нормално, вие не сте минали по този път.

--- End quote ---

Сивек, в същата тема ти бях пуснала линк към разказа на Юлия Гурковска, публикуван в медияпул, явно не си го прочел. Или пък в духа на общото настроение тук отричаш всякакви факти от българската история .
Ами прочети го, дадох ти тоя пример, защото е изпълнен с човещина и страдание.

SIVEK:
Когато фактите говорят и боговете мълчат.
Светлина защо постоянно се чепкаш с някой или такъв ти е занаята.Защо винаги трябва да бъдеш опозиция.Ами като толкова си начетена и знаеща защо се занимаваш с нашия форум,намери си някъде из виртуалното пространство начетени и еднакво мислещи /сигурен съм ще ги намериш/с който можете спокоино и без напрежение да ,,разтягате локуми''.

alaeddin:

--- Quote ---Какво самопризнание за пълно отчуждение от общество и родина, както и за крайна липса на каквато и да е разбиране или търпимост, да не говорим за търсене на общи допирни точки, някои го наричат "затвореност".
Момче, ти си вероятно верен последовател на ДПС, защото тази партия единствено може да "осигури етническия мир", не казвам последовател на "Атака", защото не се възприемаш като българин, дори България ти е дълбоко чужда, за което са виновни други...
А ти къде си в цялата работа, това ли е начинът да се изявиш, да реагираш, да се държиш? Или си изхвърляш адреналина? Това ли са настроенията в родния ти край?
Господ на това ли те научи, след като повечето сте дълбоко вярващи?
--- End quote ---
Ти кой си или коя , за да определяш политическите ми пристрастия. След като не ме познаваш лично нямаш право да ме обвиняваш в нетърпимост и липса на разбиране. Да си чужд с някого не означава да си в лоши взаимоотношения с него. Явно ти и такива като тебе не могат да приемат различните , но въпреки всичко и всички, нас ни има и не сме никак малко. Мога да ти гарантирам обаче , че ние никога не сме били и за в бъдеще няма да бъдем източник на конфликти.И  за последно мога да ти кажа ,че на тебе мястото не ти е изобщо тук в тоя сайта. Не знам какво правите при нас? Успяхте да направите само едно - да накарате много свестни хора да се откажат да влизат тук. Това смятам да направя и аз . Тогава няма с кого да се чепкате и кого да обиждате , навлизайки в личното му пространство.

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
ima edna stara Balgarska  pogovorka - ' Strah loze pazi ' imenno 4rez nego se opitvat da si paziqt lozeto.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version