Български > Дискусии

Някога и сега...

<< < (4/10) > >>

havaika:

--- Quote from: Mariana on October 13, 2012, 14:08 ---
Биографията, дето Бета беше цитирал, не беше ли цитат от нещо, което си написал преди време самият ти?

--- End quote ---
Ето защо доста помаци искат да са анонимни.Ченгетата са даже и при журналистите.А най-лошото е че са закърмени в омраза към мюсюлманите и са готови на всеки от нас да пратят качулките да ни разглеждат като престъпници заради мнение и религия.
   Марианче затова ли се напъвате да видите кои стои зад даден ник.Ами по-лесно има СРС-а които ни копират думите и търсят под вола теле ;) ;D

Mariana:

--- Quote from: havaika on October 13, 2012, 14:45 --- Ето защо доста помаци искат да са анонимни.Ченгетата са даже и при журналистите.А най-лошото е че са закърмени в омраза към мюсюлманите и са готови на всеки от нас да пратят качулките да ни разглеждат като престъпници заради мнение и религия.
   Марианче затова ли се напъвате да видите кои стои зад даден ник.Ами по-лесно има СРС-а които ни копират думите и търсят под вола теле ;) ;D

--- End quote ---

Драги ми Хавай,

Честният човек се отличава и по това, че се опитва да бъде честен към всички, не само към един или към друг.

Не знам впрочем дали въобще можеш да разбереш това.
Понеже си всичко друго, само не и честен.

И сигурно си написал десетки постинги с инсинуации.
Ти друго и не знаеш.

Заради такива като тебе усилията на такива като мен понякога просто изтичат като вода в пясък.

Но колкото и да лъжеш, драги ми, себе си или и други хора,
колкото и да въртиш едни и същи евтини номера,

от това нищо добро няма да произлезе.

Включително и за теб самия.

havaika:

--- Quote from: Mariana on October 13, 2012, 14:53 ---
Драги ми Хавай,

Честният човек се отличава и по това, че се опитва да бъде честен към всички, не само към един или към друг.

Ти друго и не знаеш.

Заради такива като тебе усилията на такива като мен понякога просто изтичат като вода в пясък.

--- End quote ---
Наивниците отдавна са в масовите гробове из българията ;)

havaika:

--- Quote from: havaika on October 13, 2012, 15:04 --- Наивниците отдавна са в масовите гробове из българията ;)

--- End quote ---
Милиционери бяхти и такива ще си останете. ;)

havaika:

--- Quote from: Mariana on October 13, 2012, 14:53 ---
Драги ми Хавай,

Ти друго и не знаеш.

--- End quote ---
   Ехо Марианче,г-жа милиционер.Защо не си признаеш че си тук за да омаскариш помаците и да им препишеш поредната антидържавна политика.Удобно нали :(
Трябва да си го набиете в квадратните тикви ,че има мюсюлмани в БГ и те са равноправни хора и данекоплатци.Продължавате ли ще си го набиете два ката ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version