Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (348/454) > >>

botev:

--- Quote from: KaraIbrahim on August 01, 2012, 22:29 ---   Гръцки помак,турски помак...африкански помак...Дрън-дрън ярина!
Помакът си е помак.Помак от Гърция,помак от Турция,помак от България и т. н.

--- End quote ---
Toчен си! Българина си е българин, дори приел исляма и живеещ в Турция, Гърция или някъде там по широкия свят.

BG POMAK:
Гръцки помак,турски помак...африкански помак...Дрън-дрън ярина!
Помакът си е помак.Помак от Гърция,помак от Турция,помак от България и т. н.
 Чистото и ясно изразяване спестява много недоразумения.

Хей Кара, какво недоразумение виждаш в това, когато например ти си помак от България и посетиш Танзания. Там, ако те попитат ти от къде си? Как ще отговориш?Логично е да кажеш, че си от България, защото няма помашка държава. И след това, ако те засърби самолюбието да подчертаеш, че си помак. Тогава питащия е редно да те определи като помак от България или кратко български помак. Това на вас протурско настроените не ви е проблем. Проблема ви е, че мразите всичко българско. След като аз съм роден в България и живея в тази държава, редно е да уважавам определенията.Когато се създаде помашка държава, аз тогава ще уважавам тези определения. Майката добра или лоша, тя си остава майка и я почитаме.
Ти конкретно къде живееш?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: BG POMAK on August 02, 2012, 08:50 ---
Хей Кара, какво недоразумение виждаш в това, когато например ти си помак от България и посетиш Танзания.

--- End quote ---

Всички малко или много вярваме в диалектиката и еволюцията. Демогравските показатели на БГ показват че в скоро историческо време ромите ще станат доминиращ етнос. Тогава, cпоред демократичните принципи народното събрание може да реши да смени името на БГ в Циганистан.

Според твоите твърдения, от този ден нататък твоите внуци ще се наричат цигански Помаци. Хайде честито още от сега.  :D :D :D

След изселването на Турците от БГ в ТР, някои автори без да обмислят употребиха израза Булгар Тüрклери, но след протести от страна на изселниците вече се използва само Булгаристан Тüрклери.

Когато говориш за български Помаци, сигурно визираш средата около теб, но това съвсем не ти дава право да обобщаваш. А щом не си Турчин за тях  пък изобщо не коментирай. Тези неща са ти мътни малко, но още си млад и имаш  време  да ги научиш.

BG POMAK:
Всички малко или много вярваме в диалектиката и еволюцията. Демогравските показатели на БГ показват че в скоро историческо време ромите ще станат доминиращ етнос. Тогава, cпоред демократичните принципи народното събрание може да реши да смени името на БГ в Циганистан.

Според твоите твърдения, от този ден нататък твоите внуци ще се наричат цигански Помаци. Хайде честито още от сега.   

След изселването на Турците от БГ в ТР, някои автори без да обмислят употребиха израза Булгар Тüрклери, но след протести от страна на изселниците вече се използва само Булгаристан Тüрклери.

Когато говориш за български Помаци, сигурно визираш средата около теб, но това съвсем не ти дава право да обобщаваш. А щом не си Турчин за тях  пък изобщо не коментирай. Тези неща са ти мътни малко, но още си млад и имаш  време  да ги научиш.

Ако човек на 51 години се определя от някой като млад. То какво следва. Този "младия" да почерпи. Малко майтап Субиги. Защото ти много на сериозно си се взел. Тази "диалектика" и "еволюция" нещо те е побъркала. Ако твоята еволюция и диалектика е вярна в прогнозата, то съответно Турция след нанайси години да стане Кюрдистан. Що така вие протурците реагирате така. Преведи ми на български определенията Булгаристан Тüрклери. И все пак ми кажи къде живееш и имаш ли двойно гражданство. Ако се оправдаеш ,че това са лични данни, ще го определя като бягане от въпроса.
Открито се обявявате против ксенофобията, а циганите ги определяш като нарицателно.Същите ако искат да създадат държава с какво са по надолу от помаците, българите и турците. А що се отнася за обстановката около мен мога да те успокоя с това, че ние тук със всички етнически групи сме в добри отношения.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: BG POMAK on August 02, 2012, 10:31 ---

Същите ако искат да създадат държава с какво са по надолу от помаците, българите и турците. .

--- End quote ---

Драги BG Pomak, живея в Бурса и нямам двойно гражданство. Булгаристан Тüрклери е едно а Булгар Тüрклери е друго. Първото е Турци от Булгаристан а второто, български Турци.Отношението ми към ромите е ясно изразено в много мои постинги, така че твоето си е само фантазия. Не съм против ромите които са арийци да ви управляват, даже се моля на всевишния това да стане ден по-скоро, за да може на някои други арийци де се считат за богоизбрани да им падне най-после жетона. :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version