Български > Дискусии
Речта на помака Митхад Паша !
Hashashin:
--- Quote from: sirrio on March 11, 2010, 11:43 ---Айде сега пък ще се колиме! Що така бе hat? Как ти дойде това на акъла?!:D
--- End quote ---
Сайтас го драговаме и нема да го възппламеним Евро. :)
tersid:
--- Quote from: Балканджия on March 11, 2010, 11:17 --- За разлика от теб не съм кон с капаци. Гледам, уча се и говоря с народа. Няма нещо което да не искам да видя или чуя, защото всичко е важно. А народа знае 2 и 200. Табелите ги чета и както са се чели преди 1934 и след това, бъди спокоен.
--- End quote ---
За разлика от тебе ,аз не знам десет езика и десет хиляди диалекта /по специално помашки диалекти/, не съм ходил из всички помашки и турски населени места ,не съм се срещал със стотици хиляди турци и помаци,, не съм юрист, социолог,историк,етнограф, фотограф,картограф,рибар и нормално да съм кон с капаци.
Затова ,за да не преча на развитието на сайта ,който все повече бяга от платформата си ,останете си само всестранно развитите личности и се обогатявайте взаимно ,да видим какви ще ги родите.На моите приятели ,пожелавам както казваше в СЪРВАЙВЪР ,онова момче от Добринище мисля,че беше ,"УСПЕХ В ЖИВОТА"и ОЦЕЛЯВАЙТЕ напук на душманите ни.
Hashashin:
Терсид не напускаш сайта за първи и път и пак ще се върнеш сигурен съм, дори и с нов ник. Така че дерзай и след почивката идвай пак, че с теб е кеф да се поспори човек.
Nazmi:
Престанете с обидите!
Всички постинги НЕ по темата ще бъдат изстрити всички обиди и провокации.
Право на промяна на темата има автора в случая Тео,както и Екипа на сайта! Дали речта е прословута или двусмислена всеки за себе си да прецени,спрете обаче да се опитвате да променяте заглавието на темата,приемете го просто като факт случил се!
Rasate:
Английски превод на тази статия-мисля ,че не са предубедени. :D :D :D :D ;)
http://www.armory.com/~thrace/pomaks.htm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version