Български > История
Помаците - самостоятелен етнос?
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 12:35 ---Подчертаването също е промяна.
--- End quote ---
Дайте ме под съд тогава...
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 12:42 ---На теб кой ти е дал титлата модератор, след като:
1. Допускаш мащабни off-topic-ци
2. Вместо да следиш за спазването на законите за авторското право, ти вземаш отношение и се подиграваш на обявителите на нарушенията
На това му се вика некадърност и пристрастност. Нещо, недопустимо за един мод.
--- End quote ---
"крадецът вика: ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"
:D :D :D
Я си огледайте постингите по отношение не само на офтопик, но даже и по отношение на далеч по-сериозни нарушения, и тогава влизайте в ролята на обществен обвинител.
Chechliya:
В тоя форум всички пишат off-topic и това е по вина главно на администрацията на форума. Не забравяй, че колкото аз съм писал off-topic по тази тема, толкова си писал и ти.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 14, 2008, 12:51 ---В тоя форум всички пишат off-topic и това е по вина главно на администрацията на форума. Не забравяй, че колкото аз съм писал off-topic по тази тема, толкова си писал и ти.
--- End quote ---
вярно е, признавам си...опитвам се да се сдържам и да се контролирам, но обикновенно моят оф-топик е резултат от нечий друг. Аз никога не съм бил инициатор, ако проследите. Моето е ре-акция, а не акция за офтопик.
Chechliya:
Не аз вкарах темата в off-topic. То за такъв форум си е нормално темите да се отклоняват и за това има модове, да преценяват кога да разделят темите, ама вместо това, те се занимават да се подиграват като 7-годишни хлапета.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version