Български > История

Ислямизационният процес през XV—XVII в.

<< < (15/17) > >>

MUSALA:
Госпожо  jordanova,  голяма помаколожка се изкара. Всъщност каква е мисията ти. Да научиш нещо от нас или просто да назидаваш и контролираш мисленето на хората във форума? Глупава идея, губене на време и хейтърство до безкрай. изобщо не ни дреме за какви ни мислиш. Защото самосъзнанието и самоопределението ни е подвластно на щенията ти, които според мене са фашизоидни. То  е непреходно.Идва от майка, баща.. А не от феодални старци чалгаджии като Божидар Димитров, Николай Хайтов, телевизия СКАТ, Атака, ВМРО или пък Боян Сариев. Даже бих прибавил и най големия трабадур на българския комунизъм от селски тип - ангелогласната експомакиня Валя Балканска.

jordanova:
Мисията ми е извън това да се правя на помаколожка (такава дума не бях чувала).  Ако е по-добре да спря да пиша, ще  спря, за да не контролирам и назидавам когото и да било. Аз не ви мисля за нещо различно от хора и не виждам защо се засягате от това, което пиша. Ако приемате различното мнение за заплаха и противопоставяне, лошо за вас. Ако спря да отговарям на всичко ще спестя много време и ще го ползвам да чета вместо да се защитавам, защото не съм престъпник и не се нуждая от трибуна. Ако съм на грешна посока в разсъжденията си, дайте ми възможност да разбера и посочете къде съм сгрешила, аз не се притеснявам от това да сбъркам, нито да ми се посочи грешката. Уча се и няма да спра да се уча.

Rasate:

--- Quote from: MUSALA on October 28, 2011, 17:15 ---Госпожо  jordanova,  голяма помаколожка се изкара. Всъщност каква е мисията ти. Да научиш нещо от нас или просто да назидаваш и контролираш мисленето на хората във форума? Глупава идея, губене на време и хейтърство до безкрай. изобщо не ни дреме за какви ни мислиш. Защото самосъзнанието и самоопределението ни е подвластно на щенията ти, които според мене са фашизоидни. То  е непреходно.Идва от майка, баща.. А не от феодални старци чалгаджии като Божидар Димитров, Николай Хайтов, телевизия СКАТ, Атака, ВМРО или пък Боян Сариев. Даже бих прибавил и най големия трабадур на българския комунизъм от селски тип - ангелогласната експомакиня Валя Балканска.

--- End quote ---

Мусала недей така-не нападай жената,а прочети книгата.Не изпадай в гневният антигонизъм характерен за нашите югозападни антиквизирани съседи- дека според тех целиот свет учи лаги,а само те вистинската история.  ;)

onegavon:
Защо не я уборите Йорданова с факти, ами само я нападате и обвинявате безпочвено.Прочетох внимателно темата и не видях нищо конкретно написано от някой друг освен нея.Така, че дайте доказателства, че тя греши и готово.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: jordanova on October 25, 2011, 11:59 ---Чела съм за едно преселване на планински хора в равнинна област и те поголовно започнали да измират, защото не им понесли климатичните условия.

--- End quote ---

Сигурно става въпрос за интернираните по време на ''кръстилките'' мюсулмани които не издържали на унижението, на лобута, на глада и мизерията.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version