Български > История

ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

<< < (8/69) > >>

mustafa_b:
Книгата на Хюсеин Мехмед, за разлика от тази на Мехмед Дурсунски, е истински исторически труд. Няма от какво да се притеснява, след като фактите говорят ...

pomak BG:
Незнам за Ибн. фалдан, но от посочените от мен арабски учени не се бъркат нито Волжките българи, нито Дунавските със славяните. там всичко е посочено конкретно и ясно.

Метка това което цитирам са исторници за Българската история. В Бъгария съществуват някойко различни източника. Едните са гръцки, другите латински, другите туски (т.е. османотурски) и пр. сред тях са и арабските източници част от които съм цитирал аз.

fotakiev:
Понеже днес нямам много време и не съм в настроение да ви доказвам, че нещата които се казват като исторически данни са абсолютно объркани и са тенденциозни.Затова пък понеже виждам големият инат на помак.бг-Хюсеин Мехмед и хората които се разтапят като им говори за българите-турки...синеоките и руси турци-славяни и мюсюлмани преди Османиите,...ще пускам всеки път когато мога пост по всеки абзац от книгата!!

Инача и аз уважавам труда които е положен.Обаче се питам като докажа лъжата в тази книга.....автора ще я изтегли ли от местата където се разпространява...,едва ли!!!

То някои хора ако се интересъваха от  истина и факти , нямаше да се обявяват за отделен етнос и за различни от българи!

П.П.Сервантес много добре го е казал....фалшификаторите на история трябва да се дават под съд и да ходят в затвора,като фалшификаторите на пари

Metka:

--- Quote from: fotakiev on May 11, 2009, 20:31 ---Понеже днес нямам много време и не съм в настроение да ви доказвам, че нещата които се казват като исторически данни са абсолютно объркани и са тенденциозни.Затова пък понеже виждам големият инат на помак.бг-Хюсеин Мехмед и хората които се разтапят като им говори за българите-турки...синеоките и руси турци-славяни и мюсюлмани преди Османиите,...ще пускам всеки път когато мога пост по всеки абзац от книгата!!

Инача и аз уважавам труда които е положен.Обаче се питам като докажа лъжата в тази книга.....автора ще я изтегли ли от местата където се разпространява...,едва ли!!!

То някои хора ако се интересъваха от  истина и факти , нямаше да се обявяват за отделен етнос и за различни от българи!

П.П.Сервантес много добре го е казал....фалшификаторите на история трябва да се дават под съд и да ходят в затвора,като фалшификаторите на пари

--- End quote ---

Е .. хее, хората са били инати а пък ти не?
"Присмял се щърбел на хърбел", ама  напиши и ти книга и я разпространявай де!
Опровергавай както мислиш за добре , ама мисля че е неуместно желанието да станеш популярен благодарение на помакБГ.
Умен ми се виждаш, а пък се държиш като Светата Инквизиция през средновековието.

pomak BG:
Не че нещо ама досега с нищо не опровергаваш моите сведения. Ето дадох ти куп примери и със твоите писания, а ти нищо само лаеш и недовостваш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version