Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
EvroPOMAK:
--- Quote from: Radoslav on January 03, 2011, 15:02 ---Браво браво, ей големи българи! Машалла!
--- End quote ---
Тези, на снимката по-горе не са никакви чужденци , а са си едни най-обикновени Български граждани и леко пийнали Помаци, таман скочили от Новогодишната софра и отишли в Триградският гьол да изтрезняват, а и на такива градусови ахмаци не се казва "машалла", защото е обида за тях и бая гюнахь за такова възхваляване! :o ;D ;)
Hashashin:
--- Quote from: EvroPOMAK on January 04, 2011, 11:50 ---Тези, на снимката по-горе не са никакви чужденци , а са си едни най-обикновени Български граждани и леко пийнали Помаци, таман скочили от Новогодишната софра и отишли в Триградският гьол да изтрезняват, а и на такива градусови ахмаци не се казва "машалла", защото е обида за тях и бая гюнахь за такова възхваляване! :o ;D ;)
--- End quote ---
Евро що ме се струва че май вече надмина себе си и се оля? Кого наричаш чужденец? Българина в собсвената му държава ли? И ти си лице на нашия сайт ??? Тежко и горко на сайт с такова лице. Аллах курусун дето се вика.Ей тва име българин, особено когато смоленски помак се назовава с него ти бърка някъде като че се спомене и скачаш като ужилен. Ама айде поне да не се знаехме кой какъв е и за какво се бори,ама нейсе. За тебе Евро важи със страшна сила една народна песен "Стига ми са момне ле надигай, надигай, барем да ни та познавам познавам, чия си момне ле дощеря, дощеря"
EvroPOMAK:
--- Quote from: Балканджия on January 04, 2011, 12:11 --- Евро що ме се струва че май вече надмина себе си и се оля? Кого наричаш чужденец? Българина в собсвената му държава ли? И ти си лице на нашия сайт ??? Тежко и горко на сайт с такова лице. Аллах курусун дето се вика.Ей тва име българин, особено когато смоленски помак се назовава с него ти бърка някъде като че се спомене и скачаш като ужилен. Ама айде поне да не се знаехме кой какъв е и за какво се бори,ама нейсе. За тебе Евро важи със страшна сила една народна песен "Стига ми са момне ле надигай, надигай, барем да ни та познавам познавам, чия си момне ле дощеря, дощеря"
--- End quote ---
Абре, аланколунь, ти изобщо четеш ли преди да пишеш и мислиш ли, след като четеш, а само цапаш и мърсиш навред по сайта? :o
Там е писано, че тея подпийналите не са никакви чужденци, а са си местни екземпляри, без значение като какви и що ще се наричат или определят смолянските помаци, дали "болгари", дали "ахмаце", дали "бабури", дали "кяфури", дали "марсянци" или "иностранци", мен тва изобщо не ме валнува, най-малко пък ТИ да ме определяш като лице на сайта, с което наистина още в началото на годината ставаш хептен нагъл и нахален! >:(
Аамман от нравоучителна граждания и непомакия, но белким за сефтье философстваш по тези теми тук и почти винаги съвсем ненаместо! :o ???
Бъди си каквто си сакаш и не досаждай на всички тук с твоите антипомакарски мераци, че дори и на мен ми омръзнаха твоите излияния, колкото и търпение да има човек да ти чете и слуша постоянните заяждания с всякой Помак, а вероятно требва да си намериш друго по-правилно место да си пееш и тананикаш обърканите песни и наставления, кой , какъв, защо и все в същият тон! >:(
Като не си Помак, не се чувствай да бъдеш такъв, и тук, и отгоре на това да мислиш вместо другите , кой какво е казал, дали така е казал, и какво е значело това изречено!
Аааманн от такива умници, пророци и гадатели ........ , ако не е помак, то ще е бетерь ахмак, все така, че човек да се отврати вече да влиза в този сайт!!! ??? >:(
Hat:
--- Quote from: Sanko on January 04, 2011, 11:03 --- .Аз имам по-големи основания от когото и друг да било да смятам,че корените ми са християнски,но не го правя, защото не съм сигурен.Помня само заветите на дядо ми,който ми казваше "Аз съм се родил помак,баща ти е помак и знай,че и ти си помак."Трябва ли да извърша предателство на идеалите на моите предшественици и в името на какво?
--- End quote ---
Прочетох няколко пьти това,което си написал за да го осмисля и да ти кажа честно останах малко обьркан.Какви са тези "Големи" основания,които да те карат да се чувствуваш християнин и че корените ти са християнски и все пак ти се сьмняваш.Сподели с нас ако обичаш може би тук е мястото да откриеш сьмишленици и да направиш най правилните изводи за произхода си.Лично аз считам обаче,че твоите основания и сьмнения са неоснователни ти имаш заветите на дядо си и баща си които за нищо на света аз не бих подложил на сьмнение.Просто бих се поразровил малко и бих направил всичко вьзможно да се убедя в правотата на дедите си.Успех ти желая от сьрце.Истината е само една единствена няма как да са повече, тука в родната ни Бьлгария непрекьснато ни натякваха да се сьмняваме вьв всичко и отчасти успяваха.
Hashashin:
--- Quote from: EvroPOMAK on January 04, 2011, 12:34 ---Абре, аланколунь, ти изобщо четеш ли преди да пишеш и мислиш ли, след като четеш, а само цапаш и мърсиш навред по сайта? :o
Там е писано, че тея подпийналите не са никакви чужденци, а са си местни екземпляри, без значение като какви и що ще се наричат или определят смолянските помаци, дали "болгари", дали "ахмаце", дали "бабури", дали "кяфури", дали "марсянци" или "иностранци", мен тва изобщо не ме валнува, най-малко пък ТИ да ме определяш като лице на сайта, с което наистина още в началото на годината ставаш хептен нагъл и нахален! >:(
Аамман от нравоучителна граждания и непомакия, но белким за сефтье философстваш по тези теми тук и почти винаги съвсем ненаместо! :o ???
Бъди си каквто си сакаш и не досаждай на всички тук с твоите антипомакарски мераци, че дори и на мен ми омръзнаха твоите излияния, колкото и търпение да има човек да ти чете и слуша постоянните заяждания с всякой Помак, а вероятно требва да си намериш друго по-правилно место да си пееш и тананикаш обърканите песни и наставления, кой , какъв, защо и все в същият тон! >:(
Като не си Помак, не се чувствай да бъдеш такъв, и тук, и отгоре на това да мислиш вместо другите , кой какво е казал, дали така е казал, и какво е значело това изречено!
Аааманн от такива умници, пророци и гадатели ........ , ако не е помак, то ще е бетерь ахмак, все така, че човек да се отврати вече да влиза в този сайт!!! ??? >:(
--- End quote ---
Ми като мърся ти хвани метлата и премети като бившия вече Глобал дето го викаме пак на сайта бре. Радослав много ясно е написал "българи", а и казваш че са "чужденци". Айде не на мене тия ако обичаш. А най добре що не вземеш да ме баннеш че не съм ти изгоден много много нито на теб нито на много други тук. А антипомакарски мераци и въжделения имаш ти а не аз. Защото твоите тези, твърдения и откровения единствено могат да навредят на помаците. Барем да не те познавам .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version