Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (110/240) > >>

Hashashin:

--- Quote from: tersid on March 05, 2010, 22:33 ---Понеже бях казал ,че лично няма да се обръщам към теб. Пояснявам ,че това се отнасяше ,точно за тебе,защто точно ти сси позволяваш да мечтаеш и и да визулизираш твоите мечти в главите на Смолянските аги.

--- End quote ---
Не смятам че визуализирам мечтите си в главите на смолянските аги, а и ако наистина го мислиш това много ги подценяваш и обиждаш ако мислиш, че някой може да вменява в главите им своите мечти. Смолянските аги са достатъчно умни и разумни и както казва Цецо знаят от дядо и баща отлично какви са и що са. Така, че нито ти нито Хат нито някой друг ще промените мнението им въпреки че много искате и си личи. Оставете смолянските аги намира да вървят по своя път, който те са си избрали. Смолянските аги ви оставят да вървите по вашия път и не ви се пречкат и не се мъчат да ви събуждат и осъзнават. Вашата кауза е пердута.

tersid:
Аз каквото и да мисля ,след като нищо не казвам ,значи не подценявам никого ,по скоро онзи който се опитва да мисли на глас ,че и мечтае на глас вместо друг ,той си има проблеми , и то най вече със себе си.И гледай този път да се припознаеш сам.

Hashashin:

--- Quote from: tersid on March 05, 2010, 22:47 ---Аз каквото и да мисля след като нищо не казвам ,значи не подценявам никого ,по скоро онзи който се опитва да мисли ,че и мечтае вместо друг ,той си има проблеми , и то най вече със себе си.И гледай този път да се припознаеш сам.

--- End quote ---
Терсид слабо се припознавам, защото думите ти не са верни и са като бръмчене на муха в ушите ми. А на тебе ти се иска да си като оня Терсит от Илиада, ама не си.

tersid:

--- Quote from: Балканджия on March 05, 2010, 22:49 ---  защото думите ти не са верни и са като бръмчене на муха в ушите ми.

--- End quote ---
Думите ми са верни и са като бръмчене на цял рояк мухи ,ама не в ушите ти.

Hashashin:
Терсид на бръмченето на мухите никой не обръща внимание, приема го като част от пейзажа и продължава напред без въобще да се интересува от него ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version