Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.