Author Topic: Относно имената на Помаците  (Read 29460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Re: Относно имената на Помаците
« Reply #30 on: March 20, 2012, 20:21 »
Днес българите кръщават децата си като коне
К'во ти пука? Нали твойте си са OK!? :D

Offline Naina

• Candidate member
  • *
« Reply #31 on: June 17, 2012, 11:28 »
Гаранция, че не си помак! К'во ме боли мен какви имена носят българите? Аз питам за помаците!!!
Ти не си ли български помак? Ако си, би трябвало да те интересуват имената на българите!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #32 on: June 17, 2012, 13:57 »
Ти не си ли български помак? Ако си, би трябвало да те интересуват имената на българите!

Хехе!Точно Turas не е нито български,нито чийто и да е било помак.Той е трак :)
А имената на останалите трябва да ни интересуват дотолкова,доколкото трябва да знаем как да се обръщаме към тях.Оттам нататък вече се счита за интерес от нездрав характер.

Offline BG POMAK

• Senior member
Ynt: Относно имената на Помаците
« Reply #33 on: August 23, 2012, 10:54 »
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #34 on: August 23, 2012, 15:31 »
 Ама Вие наистина във всяка тема едно и също.То и без туй няма кой да следи,ами да питам и аз тогава. Фирмата Ви в Бг ли е? На каква работна заплата,какви специалисти Ви са необходими? Чакам сега отговор! Не че нещо,ами да премахнем мухъла. :)

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #35 on: August 23, 2012, 23:00 »
  Да,колега,дай го малко по-конструктивно,права е Гелина!

Offline erol.elis

• Member
  • **
« Reply #36 on: September 09, 2012, 10:48 »
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.

Здравей BG POMAK,
Беше писал че сте работили на нашите обекти в Хасково.
Ако е така ме познаваш (аз съм Ерол), обади ми се.
Поздрави на всички в сайта POMAK.EU

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #37 on: September 09, 2012, 13:49 »
Ама Вие наистина във всяка тема едно и също.То и без туй няма кой да следи,ами да питам и аз тогава. Фирмата Ви в Бг ли е? На каква работна заплата,какви специалисти Ви са необходими? Чакам сега отговор! Не че нещо,ами да премахнем мухъла. :)

Здр. аз ще имам нужда от работна ръка предимно в стройтелството.
За тази година ми е испълнено числото, работя предимно с кюрди и азърбейджанци, но финната работа я давам на ПОМАЦИ.
Заплащането е по осемдесет лева на ден но когато работи допълнително се навърта около сто и двадесет.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #38 on: September 11, 2012, 22:56 »
 ??? :D Помашко име = на просперитет в ТР.  :D