Türkçe > Güncel
Bir gazete haberi: Türkleşmiş pomaklar
balaban:
--- Quote from: daylek on July 09, 2008, 19:54 ---korkarım ki biraz daha kasarsanız pomaklar önce anadoluya sonra balkanlara geçmiştir diyeceksiniz.
--- End quote ---
sevgili daylek
eğer konuya endirek kendi görüşlerimi bire bir aktaracak olsaydım haklısınız derdim lakin önemli olan kişisel değil kişilerin katılımı ile ortak paydalar ortaya çıkarmak sanırım aksi durumda ön yargıların içinde yumak olup gitmekten başka seçenek kalmaz sanırım geçmişte olan da bundan başka bir şey değildi
polemik yapmaktansa katkı yapmayı deneyin derim :)
saygılarımla
daylek:
tabiki haklısınız efendim polemikmi hayır asla görüş bildirdim sizi kırdıysam özür dilerim. Maslov'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre bir insanın temel ihtiyacıdır toplumsal statü, eğitimci arkadaşlarım ne demek istediğimi çok iyi bilirler. yalnız takılınan bir nokta var bu statünün nerden yakalandığı. buna daha fazla girmek istemiyorum görüşümü bildirdim ve çekiliyorum. benim için algı seviyesinin ne olduğu görülmüştür, yeterlidir. tavsiyeniz için teşekkür ederim:) saygılarımla.
balaban:
--- Quote from: daylek on July 09, 2008, 19:54 ---korkarım ki biraz daha kasarsanız pomaklar önce anadoluya sonra balkanlara geçmiştir diyeceksiniz.
--- End quote ---
sevgili daylek
yukarıdaki yazınız bir ön yargı mı ? yoksa görüşünüz mü ?
sitede seviye tayini ni sanırım siz yapıyorsunuz özür dilerim sanırım üye olmadan önce size müracatım gerekirdi fakat site kullanım şartlarında göremedim özrümü mazur görün lütfen :)
saygılarımla
daylek:
lütfen sakin olun. tekrar söylüyorum amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil yada hakaret etmek değil. yaptığınız alıntı ön yargı değildir efendim yazdıklarınızı okuduktan sonra ki görüşümdür eğer gerçekten ön yargılı olsaydım bu muhattaplığa hiç girmezdim. seviye ile ilgili ise söyleyebileceğim şey bende sizin gibi bu sitenin sadece takipçisiyim haddime değil estağfurullah. daha fazla kişiselleştirmeyelim isterseniz. tekrar söylüyorum bende sizin gibi görüş bildirdim. saygılarımla.
balaban:
--- Quote from: daylek on July 09, 2008, 20:22 ---lütfen sakin olun. tekrar söylüyorum amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil yada hakaret etmek değil. yaptığınız alıntı ön yargı değildir efendim yazdıklarınızı okuduktan sonra ki görüşümdür eğer gerçekten ön yargılı olsaydım bu muhattaplığa hiç girmezdim. seviye ile ilgili ise söyleyebileceğim şey bende sizin gibi bu sitenin sadece takipçisiyim haddime değil estağfurullah. daha fazla kişiselleştirmeyelim isterseniz. tekrar söylüyorum bende sizin gibi görüş bildirdim. saygılarımla.
--- End quote ---
sevgili daylek
panik yapmayın lütfen ben gayet sakinim sanırım oradan görülen hava buradakindan farklı görüntü veriyor :)
sadece
kasacağımı ve ve pomakların önce anadoluya sonra da balkanlara geçmiştir diyeceğime nasıl hükmetiğinizi anlamak istedim sanırım :)
uzatmaya gerek yok forum sayfalarını işgal etmeden sitemlerinizi özel msj ile de yapabilirsiniz
saygılarımla
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version